Prodej bytu 2+kk 62 m², Plzeň

3 690 000 Kč

včetně DPH

Nemovitosti nabízí

City Home – SATPO management, s.r.o.

Praha, Holečkova 3331/35

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Jako přímý majitel nabízíme k prodeji prostorný byt 2+kk s podlahovou plochou 62 m2, který se nachází ve 4. NP rohového čtyřpodlažního cihlového domu se soukromým dvorem v širším centru Plzně na adrese Božkovská 125/47. Byt je v dobrém technickém stavu k okamžitému nastěhování, má nízké provozní náklady a možnost vyřízení rezidenční karty pro parkování v zóně před domem. K bytu náleží prostorná suchá sklepní kóje.

Na vlastní náklady v domě realizujeme opravy společných prostor a výmalbu všech bytových jednotek. Výhody domu, v němž se byt nachází jsou nová plastová okna, opravená fasáda, soukromý dvůr, úklid společných prostor úklidovou službou a spolehlivý správce domu. V bezprostřední pěší vzdálenosti se nachází škola, školka, potraviny, lékař, dále řada sportovišť v pěší vzdálenosti do 5 minut (bazén, tenisové kurty…), obchodní centrum Slovany dvě zastávky tramvají, tramvajová a trolejbusová zastávka U Duhy 1 minuta chůze, nájezd na Dálnici D5 10 minut autem.

V domě nabízíme i další byty k prodeji, více informací Vám rádi sdělíme na uvedených kontaktech nebo je naleznete na webových stránkách společnosti City Home. Vyhotovíme pro Vás kupní smlouvy, zajistíme převod energií a uhradíme návrh na vklad na katastr. U City Home neplatíte provizi za zprostředkování. Při koupi jakékoli nemovitosti od nás obdržíte dárek v podobě 10 % slevy na kvalitní nábytek za skvělou cenu od společnosti FAJN nábytek.

Základní údaje

Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
ID nemovitosti BOz_A4.1
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Dobrý
Plocha užitná 62 m²
Plocha zastavěná 324 m²
Patro 3
Energetická náročnost F - Velmi nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

City Home – SATPO management, s.r.o.

Praha, Holečkova 3331/35

Zobrazit kompletní nabídku RK

City Home – SATPO management, s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist