Prodej rodinného domu 163 m², Dýšina

13 990 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Místo, které si zamilujete. Hledáte opravdu výjimečnou nemovitost ve velmi žádané lokalitě s výbornou dostupností do města Plzně i Prahy? Nemovitost s velkým potenciálem a nádhernou atmosférou? Pak mi dovolte Vám představit původní zemědělskou usedlost/statek v obci Dýšina, okres Plzeň – město.
Jedná se uzavřené atrium z více zděných staveb (stodola, objekty bývalých chlévů, domek přístupný ze silnice, který sloužil jako obchod..). Hlavní budova je zrekonstruovaný přízemní zděný dům o dispozici 3+1 (163 m2) s půdou, která přímo vybízí k obytné vestavbě. Rekonstrukce proběhla s velkým respektem k původním prvkům s cílem zajistit maximální komfort bydlení. Obytný objekt usedlosti je podsklepený pozoruhodným dvouúrovňovým sklepem, který je přístupný ze síně. Spodní patro sklepa je vytesané ve skalnatém podloží, na kterém byl objekt založen. Do usedlosti se vstupuje z návsi mohutnou bránou s barokizujícími tvary. Za zmínku stojí velká stodola umístěná v čele uzavřeného dvora. Dům je napojen na elektřinu, plyn, obecní vodovod a kanalizaci. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. V obývací místnosti jsou krásná kachlová kamna.
Nádvoří a přilehlá zahrada o celkové výměře pozemků 2472 m2 poskytují naprosté soukromí a klid. Tato nemovitost má opravdu velký potenciál využití. Je vhodná k trvalému i rekreačnímu bydlení, ale i k podnikatelské činnosti.
Dýšina je vesnice v okrese Plzeň-město, která se nachází osm kilometrů severovýchodně od Plzně. Je zde veškerá občanská vybavenost s bohatým kulturním a sportovním vyžitím, vlakové i autobusové spojení. Dále zde najdete obchody, restaurace, mateřskou školku, základní školu, lékaře nebo třeba vyhlášený golfový resort Greensgate Golf Resort. To vše 5 km jízdy od Plzně a 4 km od nájezdu na D5, po které se dostanete za 50 minut do centra Prahy. Sportovní vyžití: víceúčelové hřiště u ZŠ, veřejné dětské hřiště Dýšina, skatepark Nová Huť, inline dráha, fotbalový areál, přírodní koupaliště Nová Huť, Tenis TK Dýšina, TJ SPV Dýšina, Sportovní gymnastika Spartak Chrást, cyklotrasy, golfový park Dýšina, Sportovní Centrum Hrádek. Dýšina byla vyhlášena vesnicí roku 2003 Plzeňského kraje, v celostátním kole se pak umístila na druhém místě.
Pokud Vás nabízená nemovitost oslovila, neváhejte a přijďte nasát tuto jedinečnou atmosféru. S financováním koupě Vám rádi pomohou naši zkušení finanční konzultanti, kteří jsou schopni zajistit nejlepší podmínky na trhu.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 14432846
Stav objektu Po rekonstrukci
Plocha pozemku 2 472 m²
Plocha užitná 163 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist