Prodej rodinného domu 200 m², Nepomuk

8 490 000 Kč

včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

QUANTUM REALITY

Praha, Štefánikova 248/32

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji kompletně zrekonstruovaný a zateplený dvougenerační RD v Nepomuku, stojící na pozemku o výměře 994 m2. Dům má 1 podzemní a dvě nadzemní podlaží a je napojen na veškeré inženýrské sítě. Podzemní podlaží - sklep, má rozlohu 43 m2 a je rozděleno do několika menších prostor. jedna část je využívána jako kotelna a je zde umístěn plynový kotel s plynovým ohřevem TUV. Přízemí domu je situováno jako velice praktický byt 3+1 s verandou, chodbou a WC s koupelnou. Obývací pokoj má rozlohu 18 m2, další dva pokoje mají více než 20 m2 a prostorná kuchyně má cca 13,5 m2. Zbytek prostoru bytu tvoří koupelna s WC, zádveří, veranda, chodba a spíž. Celý tento byt má rozlohu cca 95 m2. V dalším patře domu je umístěn nádherný, samostatně přístupný atypický byt s přiznanými trámy, situovaný jako 3+kk, o celkové rozloze cca 100 m2. Nadstandartní obývací pokoj s kuchyňským koutem a moderní kuchyňskou linkou, má rozlohu 46 m2. Dvě samostatné ložnice,
17 m2 a 12,5 m2, koupelna s WC 8,6 m2, dále pak šatna, komora a sklad.
Celý dům má nová okna je kompletně zateplen. Byla mu přiřazena energetická třída C. Je tedy velmi úsporný. Venkovní součástí domu je krytá pergola pro dva vozy. Na pěkné a klidné zahradě je vysazeno několik ovocných stromů.
Dům stojí v poměrně klidné ulici, ale přitom je vzdálen jen několik minut chůze od vlakového nádraží a zastávek autobusu. Perfektní spojení s Plzní, či Blatnou je velkou předností a skýtá možnost snadného a rychlého dojezdu za pracovními příležitostmi, kulturou, či za vzděláním.
Koupi této velice pěkné nemovitosti doporučujeme.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 4735
Stav objektu Po rekonstrukci
Plocha pozemku 994 m²
Plocha užitná 200 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

QUANTUM REALITY

Praha, Štefánikova 248/32

Zobrazit kompletní nabídku RK

QUANTUM REALITY

Sdílet nemovitost

TOPlist