Prodej rodinného domu 220 m², Plzeň

9 900 000 Kč

včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

REALITNÍ KANCELÁŘ PUBEC s.r.o.

Plzeň, Šafaříkovy sady 2455/5

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Předmětem prodeje je rodinná vila, která prošla rozsáhlou rekonstrukcí v letech 1998 - 2005. Částečně podsklepený dům původně ze třicátých let v Řepné ulici v Plzni Liticích se rozkládá na pozemku o velikosti 1.056 m2 a disponuje dvěma nadzemními podlažími se 6 pokoji a dvěma koupelnami.

V rámci rekonstrukce bylo mimo jiné rozšířeno podkroví, dům byl zateplen, elektřina i plyn jsou vedeny v mědi, voda v plastu. Nová je střecha z pálených tašek i fasáda domu. V každé místnosti je zaveden pevný internet.

V 1. nadzemním podlaží se nachází vstupní veranda a z ní přístupný byt 3+1 s koupelnou a toaletou. Prostorný obývací pokoj o výměře 35 m2 je možné jednoduchou úpravou rozdělit na dvě samostatné místnosti. Kuchyně je vybavena rohovou kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči. Ve 2. nadzemním podlaží jsou k dispozici 3 prostorné pokoje - jeden z nich s přípravou pro kuchyňskou linku a komora. Také v tomto podlaží nejdeme koupelnu a samostatné WC.

Vytápění domu je řešeno plynovým kotlem Junkers s částečnými podlahovými rozvody. V obývací místosti jsou navíc krbová kamna, která zvládnou vytopit celé podlaží. Ohřev vody zajišťuje plynový kotel a elektrický bojler. Dům je napojený na elektřinu, plyn, obecní vodovod i kanalizaci. Na zahradě je vlastní studna s užitkovou vodou. K venkovnímu posezení slouží altán s krbem.
Přímo na pozemku jsou dvě parkovací místa. U domu je dále postavena samostatná zděná stavba užívaná jako dílna a sklad s možností vybudování prostorné garáže.

V posleních letech byl dům užíván jako sídlo IT firmy a je možné v tomto využití pokračovat nebo navázat a rodinné bydlení, jako k tomu bylo v minulosti.
Dům se nachází ve strategicky výhodné poloze s výbornou dopravní dostupností centra města a nedaleko nájezdu na dálnici D5. Doporučujeme.
Průkaz energetické náročnosti je zpracováván.

Základní údaje

Dopravní spojení MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 20592VB
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 1 056 m²
Plocha užitná 220 m²
Energetická náročnost E - Nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

REALITNÍ KANCELÁŘ PUBEC s.r.o.

Plzeň, Šafaříkovy sady 2455/5

Zobrazit kompletní nabídku RK

REALITNÍ KANCELÁŘ PUBEC s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist