Pronájem obchodu 180 m², Plzeň

Cena na dotaz

cena k jednání

Nemovitosti nabízí

PTF reality, s.r.o.

Plzeň, Dřevěná 99/3

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Hledáte prostor pro svůj nový podnik? Potřebujete větší plochu nebo další provozovnu? Nabízíme Vám unikátní příležitost v Plzni!
Nebytový prostor o velikosti cca 180m2 je nově k pronájmu na Americké třídě v centru města Plzně.
Tato lokalita nabízí nepřeberné možnosti a čeká na realizaci vašeho nového konceptu.
Vizualizace restaurace: Připravili jsme pro Vás inspiraci pomocí vizualizace pro založení stylové restaurace. Nabízený prostor je rozdělený do několika místností, které se dají oddělit podle potřebných požadavků. Vizualizace zobrazuje možnost vytvořit místnost s restaurací doplněnou soukromým salónkem, barem a toaletami. Druhá část poskytuje zázemí pro personál, kuchyň a sklad.
Místo se nachází ve výhodné a frekventované poloze Americká/Klatovská ulice, která zaručuje stálý tok zákazníků a velkou viditelnost podniku.
Umístění do sníženého přízemí přináší mnoho jedinečných variant využití nového konceptu podnikání. Dají se do interiéru moderně zakomponovat cihlové zdi a klenby. Varianta vizualizace restaurace nemusí být konečnou možností. Majitel je otevřen novým možnostem proměnit tento prostor za prosperující podnik. Do prostoru budou přizpůsobeny dva vchody.
Prostor je připraven k rekonstrukci, tudíž vám dává možnost a svobodu vytvořit a upravit si prostor dle vašich představ a potřeb. Po domluvě je možné předpřipravit prostory stavební firmou.

Nečekejte a kontaktujte nás ještě dnes, abychom vám poskytli více informací a domluvili si prohlídku tohoto jedinečného prostoru. Vaše nové podnikání čeká na vás!

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Beton, Dlažba, Asfalt
ID nemovitosti 201
Stav objektu K rekonstrukci
Plocha užitná 180 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

PTF reality, s.r.o.

Plzeň, Dřevěná 99/3

Zobrazit kompletní nabídku RK

PTF reality, s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist